Portret de Familie | about
fotografie pentru evenimente in familie

about

Portret de Familie este o inițiativă ce îți propune un nou stil de abordare fotografică: fotojurnalismul pentru evenimente în familie. Ce înseamnă a face fotojurnalism? A spune o poveste. Povestea ta, povestea familiei tale, povestea clipelor frumoase în familie. În fapt, o documentare în imagini, atentă și detaliată a tot ce înseamnă evenimente în familie. Fotojurnalismul de nuntă este doar unul dintre ele. Sper să ajungem să ne cunoaștem, să ne împrietenim și să fim alături de tine pentru alte momente speciale din viața ta: aniversări, botez, primii pași ai copilului tău.

Salut! Suntem Călin și Roland, inițiatorii proiectului Portret de Familie.

calin

Călin Ilea

De peste 15 ani fotografiez oameni, povești și evenimente. Din 2015 coordonez echipele de fotografi de la Untold și Neversea. Am avut oportunitatea să lucrez ca fotoreporter pentru publicații locale și naționale, lucru care mi-a trezit interesul pentru fotojurnalism. De aceea, în 2007 am pornit spre Statele Unite hotărât să învâț mai multe într-un master dedicat fotojurnalismului. Am revenit în țara iar din 2015 coordonez echipele de fotografi de la Untold și Neversea. De abia aștept să surprind în imagini povestea ta și a evenimentelor frumoase din viața ta.

 

roland

Roland Váczi

După ce am absolvit Universitatea de Artă și Design din Cluj-Napoca, am fost curios să explorez un nou tip de fotografie: cea de advertising. Am lucrat ca și fotograf pentru agenții de publicitate locale până în anul 2011. De atunci îmbin fotografia comercială, cu cea fashion și de evenimente.

Pe lângă povestea în imagini a nunții tale, îți propunem și o serie de sesiuni fotografice de portrete: love session, portrait session sau trash the dress.