Portret de Familie | Întrebări frecvente
fotografie pentru evenimente in familie

 

 

Ne-au plăcut fotografiile voastre și ne dorim să lucrăm cu voi.
Ce trebuie să facem?

Primul pas e să ne spuneți data și locul unde va avea loc nunta. Pentru aceasta, folosiți pagina save the date. Apoi, în funcție de calendarul nostru vă putem confirma dacă putem veni. Cu cât luați o decizie mai devreme cu atât ne este mai ușor să confirmăm data aleasă.


Ce este fotojurnalismul de nuntă?

Noi îi spunem simplu: o abordare mai relaxată a fotografiei de nuntă. Fotograful trebuie să surprindă momente și emoții, nu să le regizeze. Nu vă cerem să stați în poziții inconfortabile dar vă ajutăm să fiți spontani și naturali în fața aparatului de fotografiat. Considerăm că menirea principală a fotografului este aceea de a urmări personajele în timpul evenimentului, de a surprinde momentele importante astfel încât imaginile în totalitatea lor să spună o poveste. 

 

Putem să vă sugerăm locuri și imagini care ne-au plăcut?

Ne face plăcere să aflăm lucruri noi, locații de care nu știam și obiceiuri pe care nu le-am mai întâlnit.  Înainte de nuntă, dorim să aflăm cât mai multe despre voi, despre locurile și lucrurile pe care le preferați. De aceea este foarte important să ne vedem și să povestim toate detaliile, pe îndelete.

 

Ce se întâmplă dacă nunta are loc în altă localitate decât Cluj-Napoca

La fel cum ne palce să fotografiem, ne place să călătorim și să descoperim locuri noi.  Costul de transport și cazare este acoperit de obicei de către miri dar ținem să precizăm că nu suntem pretențioși.

 

Cât durează până la primirea fotografiilor?

De obicei livrăm fotografiile în maxim 60 de zile. În funcție de numărul acestora și de perioada din an cînd are loc nunta pot apărea întarzieri dar niciodată mai mari de 3 luni de zile.

 

Semnați un contract în prealabil?

Întotdeauna semnăm un contract. Unii spun că o fac pentru a dormi liniștiți, alții pur și simplu pentru a avea o confirmare, noi credem că așa este corect.

 

Puteți să și filmați în ziua nunții?

Deși la o primă vedere s-ar putea să nu fie foarte evident, fotografia și filmarea sunt arte destul de diferite. De aceea considerăm că ar trebui să beneficiați la maxim de priceperea ficărui profesionist din domeniul lui de activitate. Noi ne pricepem cel mai bine la fotografie. Pachetele foto-video le oferim alături de partenerii noștri de la LaRa Media. Colaborăm de multă vreme cu ei și au o viziune similară cu a noastră asupra calității.

 

De cât timp fotografiați?

Fiecare dintre noi are o experiență de peste 15 ani în fotografie, ceea ce ne ajută să îmbinăm două stiluri diferite într-un pachet complet.

 

Realizați și alte tipuri de sesiuni foto?

Bineînțeles. Portret de Familie este un proiect care nu se rezumă doar la fotografia de nuntă. Ceea ce oferim sunt servicii fotografice pentru familie și evenimente în familie. Serviciile adresate familiilor include portrete pentru cupluri, mame în devenire, copii dar și bunici. Fotografia pentru evenimente în famile înseamnă: aniversări, petreceri sau botez. Cel mai bine este să ne contactați și să ne spuneți care sunt serviciile care vă interesează.